Mercedes виплатить власникам автомобілів 13 млн. доларів компенсації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes виплатить власникам автомобілів 13 млн. доларів компенсації

Технології&Авто
996
У США компанія Mercedes-Benz виплатить компенсацію в розмірі 13 млн. доларів за те, що не повідомляла своєчасно власникам автомобілів про початок сервісних кампаній. Ще 7 млн. доларів німецький автогігант заплатить, якщо вчасно не виплатить компенсацію.
За даними NHTSA, компанія Mercedes-Benz в Сполучених Штатах занадто недбало ставилася до відкликань своїх автомобілів. Вона не повідомляла своєчасно власників машин, що відкликаються, про початок сервісної кампанії, не надавала всі звіти. Крім того, «Мерседес» в США почав як мінімум дві сервісні кампанії автомобілів пізніше, ніж було потрібно.
«Ми нічого поганого навмисно не робили. Просто пропустили деякі строки. Ми погодилися врегулювати ці порушення», — йдеться в пресрелізі американського офісу Mercedes.
Німецькому автогіганту доведеться заплатити компенсацію в розмірі 13 млн. доларів. Ще 7 млн. доларів він заплатить, якщо вчасно не виплатить компенсацію.
NHTSA порекомендував “Мерседесу” вдосконалити систему повідомлення власників автомобілів про заплановані сервісні кампанії. Німці вже пообіцяли це зробити.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас