Hyundai бере на озброєння VR-систему для прискорення розробки автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai бере на озброєння VR-систему для прискорення розробки автомобілів

Технології&Авто
308
Ключовими елементами нової системи є VR-окуляри і масив з 36 датчиків руху, які відстежують дії користувача. В поточному вигляді платформа забезпечує можливість одночасної участі в роботах до 20 фахівців.
Завдяки новій системі конструктори та інженери потрапляють у віртуальну модель проєкту. Фахівці можуть оцінювати застосовані конструкторські рішення, аналізувати якість елементів і проводити експериментальну перевірку зразків.
Платформа моделює елементи зовнішньої і внутрішньої конструкції, освітлення, кольору, матеріали і навіть створює віртуальне оточення.
В результаті фахівці можуть ефективніше оцінювати безліч конструкторських рішень на більш ранніх етапах процесу розробки, що раніше було фізично неможливо.
Очікується, що VR-система допоможе скоротити час розробки нових автомобілів на 20%, а щорічні витрати на проєктування — на 15%.
У перспективі Hyundai Motor планує реалізувати можливість віддаленого доступу до VR-платформи. Це дозволить фахівцям з різних куточків світу взаємодіяти у віртуальному середовищі в реальному часі. Плюс до цього будуть впроваджені функції доповненої реальності.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас