Гончарук повідомив, чи припинилося Системне рейдерство в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гончарук повідомив, чи припинилося Системне рейдерство в Україні

Казна та Політика
381
В Україні припинилося системне рейдерство, проте бувають поодинокі випадки. Про це під час відкриття Офісу протидії рейдерству повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.
“Станом на сьогодні, на ринку припинилося системне рейдерство, в тому вигляді, в якому воно було раніше, коли втрачалися документи, чорні реєстратори переписували в реєстрі права власності на іншого суб’єкта – все це пішло в минуле. Якщо такі випадки залишаються, то вони поодинокі. То на ці випадки реагує Міністерство юстиції”, – зазначив він.
Гончарук додав, що головна мета – реагувати на такі випадки протягом доби.
“Наша мета реагувати на такі випадки протягом доби. Та задача, яка зараз стоїть – максимальний захист права власності людина, яка володіє бізнесом”, – пояснив Прем’єр-міністр.
Він додав, що без захисту права власності не буде економічного зростання.
“Якщо у вас виникає така ситуація – звертайтеся. Зараз у Міністерстві юстиції можна знайти справжній захист. Без захисту права власності не буде ніякого економічного зростання”, – підкреслив Гончарук.
“Тут (в Офісі протидії рейдерству – ред.) побудований маленький адміністративний суд. Куди людина у випадку, якщо її права порушені, може прийти й оскаржити дії реєстратора і швидко отримати справедливе рішення, яке не за формальними ознаками написане, а яке відновлює порушене право”, – зазначив він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас