Для Tesla Cybertruck анонсували "кібергараж" (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для Tesla Cybertruck анонсували "кібергараж" (фото)

Технології&Авто
1254
Пікап Tesla Cybertruck ще не встиг надійти в продаж, але про будівництво гаража для майбутньої новинки можна задуматися вже зараз. Американська компанія Lars Buro анонсувала випуск футуристичного «кібербункера».
Розробники проекту Cyberbunker взяли до уваги значні габарити пікапа Tesla: площа гаража складе близько 55 квадратних метрів, а модульна конструкція дозволить швидко додати до нього житловий або технічний модуль ще на 167 «квадратів».
Для Tesla Cybertruck анонсували "кібергараж" (фото)
Представники Lars Buro називають анонсований комплекс «високотехнологічним депо» і вже пообіцяли журналістам, що справа не обмежиться рендерами – компанія «зі стовідсотковою ймовірністю» запустить проект у виробництво. Додатково можна буде замовити будівництво повітряного шлюзу і встановлення армованих шибок.
Для Tesla Cybertruck анонсували "кібергараж" (фото)
Ще одна особливість «кібергаража» – незалежність від систем електропостачання: в комплект поставки увійде набір акумуляторів, а на даху будуть розміщуватися сонячні панелі. Точні дані про ціну гаражного комплексу і дату початку продажів розробники планують представити на початку 2020 року.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас