Samsung продав мільйон Galaxy Fold — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung продав мільйон Galaxy Fold

Фондовий ринок
584
Складані смартфони – явище абсолютно нетривіальне. З одного боку, вони виглядають настільки інноваційно, що, напевно, багато хто б, не роздумуючи, купили собі один. А, з іншого, висока ціна відштовхує сильніше за низьку надійність і практично повну відсутністі сценаріїв використання, в яких ці апарати можна застосувати.
Тим не менш, з продажами у складаних смартфонів все більш ніж непогано. Та ж Huawei відзвітувала про те, що весь запас Mate X розкупили менше ніж за хвилину, а Samsung взагалі доповіла, що за 2 місяці продала мільйон Galaxy Fold.
Президент Samsung Electronics Янг Сон повідомив на конференції TechCrunch Disrupt Berlin, що компанії вдалося реалізувати складаний Galaxy Fold в кількості мільйона штук. За його словами, знакова відмітка підкорилася Samsung через близько два місяці з моменту появи новинки у продажу. А оскільки апарат з’являвся в роздробі різних країн поступово і все ще недоступний на багатьох ринках, це ще більше посилює значимість результату, якого йому вдалося досягти, підкреслює топ-менеджер.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас