Асистент Google буде підслуховувати вас постійно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Асистент Google буде підслуховувати вас постійно

Фондовий ринок
2782
Компанія Google почала поширювати новітню версію персонального помічника Google Assistant для своїх флагманських смартфонів Google Pixel 4 і Pixel 4 XL.
Першими країнами, жителі яких отримають оновлений Google Assistant, стали Канада, Австралія, Великобританія, Сінгапур та Ірландія. Поки що нова версія Google Assistant доступна англійською мовою тільки в цьому регіоні і тільки на цих смартфонах. Але найближчим часом перелік країн і підтримуваних пристроїв буде розширено. Джерело стверджує, що оновлення почне поширюватися в нових регіонах протягом наступних декількох днів.
Говорячи про зміни, варто відзначити, що голосова транскрипція тепер відбувається помітно швидше. Крім того, тепер ви можете спілкуватися з Google Assistant, не кажучи «ОК, Google».
На цьому моменті хотілося б зупинитися докладніше, оскільки Google протягом останніх місяців активно тестує цю функцію на самих різних смартфонах. У зв’язку з чим голосовий помічник запускається в несподівані моменти, пропонуючи результати пошуку із запитань, які ви і не думали йому ставити.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас