"Борг Януковича": британський суд відклав винесення рішення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Борг Януковича": британський суд відклав винесення рішення

Казна та Політика
966
Верховний Суд Сполученого Королівства завершив слухання остаточної апеляційної скарги щодо заяви Росії про винесення рішення проти України в порядку спрощеного провадження в судовій справі про єврооблігації на суму 3 млрд доларів США, які нібито були випущені України в грудні 2013 року, вирішивши відкласти винесення рішення на пізнішу дату.
“За результатами слухання судді повідомили, що винесення рішення відкладається на пізнішу дату. Результати остаточної апеляції щодо заяви Росії про винесення рішення в порядку спрощеного провадження будуть оголошені після проголошення Верховним Судом свого рішення, що відбудеться, ймовірно, в 2020 році”, – повідомили у Міністерстві.
У Мінфіні нагадали, що слухання щодо остаточної апеляції у Верховному Суді тривали чотири дні. “Команда юридичних радників України представила сильні правові аргументи і свою позицію перед поважною колегією у складі п’яти суддів Верховного Суду”, – додали у відомстві.
“Судовий процес в Англії було розпочато за вказівкою Росії з метою реалізації більш масштабної стратегії щодо здійснення Росією незаконної та протиправної агресії проти України. Україна підтверджує свій намір рішуче протистояти цьому прояву агресії з боку Росії”, – зазначили в Мінфіні.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас