Новий Mercedes GLA отримає "зелену" версію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Mercedes GLA отримає "зелену" версію

Технології&Авто
412
Компанія Mercedes-Benz випустить компактний електричний кросовер, побудований на платформі моделі GLA другого покоління.
Передбачається, що новинка, яка отримає назву EQA, дебютує в 2020 році.
Раніше повідомлялося, що під ім’ям EQA «Мерседес» буде продавати компактний «зелений» хетчбек з трьома дверима. Тепер в рамках прем’єри нового GLA німці показали тизер моделі, що свідчить про те, що це буде невеликий п’ятидверний кросовер.
В цілому автомобіль буде нагадувати звичайний GLA другого покоління, але буде відрізнятися від нього «закритою» радіаторною решіткою і особливими аеродинамічними колесами.
Новий Mercedes GLA отримає "зелену" версію
Нагадаємо, стандартний GLA отримав 1,33-сильну «турбочетвірку» спільної розробки Daimler і Renault. Двигун, що працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач, розвиває 163 к. с. і 250 Н·м крутного моменту.
Топову версію від AMG з індексом 35 укомплектували дволітровим наддувним двигуном, що видає 306 к. с. і 400 ньютон-метрів. Мотор працює разом з восьмидіапазонним «роботом» і повним приводом. Надалі у кросовера також з’явиться гібридна модифікація з можливістю підзарядки батарей від електромережі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас