"Вибір року 2019": moneyveo визнали найкращим сервісом онлайн-кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

"Вибір року 2019": moneyveo визнали найкращим сервісом онлайн-кредитування

Фондовий ринок
678
"Вибір року 2019": moneyveo визнали найкращим сервісом онлайн-кредитування
moneyveo стала “Вибором року 2019” у національному конкурсі. Фінтех-компанія виграла в номінації “Кращий сервіс онлайн-кредитування”. Переможців визначали споживачі з усієї України та експерти. Серед них більше 90 учасників з бізнесу та інтернет-асоціацій, профспілок, спілок, органи державної влади, ЗМІ та рекламні спільноти.
“Щодо вибору — кожен день нас вибирають тисячі українців. В першу чергу — за зручність, простоту і оперативність нашого сервісу. Цього ми досягли завдяки стратегії Digital 360. Сотні наших внутрішніх бізнес-процесів оцифровані й автоматизовані. Digital присутній у всіх аспектах: у скорингу, ризик-моделі, продажу, маркетингу, HR-процесах, внутрішньому навчанні… Нас обирають ще й тому, що ми інноваційні. За останні 2 роки компанія впровадила близько 20 продуктових фіч, і ще мінімум 5 запланували на 2020-й. Нагорода “Вибір року” — це почесно і відповідально”, – розповіла CEO moneyveo Альона Андронікова.
Премію вручали компаніям в 50-ти категоріях товарів і послуг. До складу журі увійшли Влад Яма, Костянтин Грубич, Аніта Луценко, Ольга Фреймут, Андрій Джеджула, Ірина Тимофєєва, Євген Нищук, Юрій Горбунов.
Для moneyveo це третя перемога в конкурсі “Вибір року”. Раніше компанія була удостоєна премії в 2017 і 2018 роках.
Опитування серед українців провела міжнародна компанія Ipsos. Завданням дослідження була комплексна оцінка позиції товару або послуги і компанії на ринку. Найбільшу вагу в підсумковій оцінці (40%) мав голос споживачів. Їх запитували про те, яку марку або компанію в тій чи іншій номінації вони вважають найкращою. Більшість учасників голосування в категорії “Кращий онлайн-кредит року” назвали moneyveo.
Нагадаємо, moneyveo — сервіс онлайн-кредитування, який 6 років утримує лідерство серед мікрофінансових організацій в Україні. Компанія пропонує доступні і швидкі позики на карту в онлайн-режимі. moneyveo позиціонує себе, як сервіс з прозорими умовами кредитування та інноваційними продуктами. Перший кредит у компанії можна взяти на суму до 15 000 під 0,01%.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас