Кирило Шевченко: Укргазбанк запустив унікальний для України екодепозит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Кирило Шевченко: Укргазбанк запустив унікальний для України екодепозит

Фондовий ринок
1005
Укргазбанк запустив екологічний депозит, кошти якого будуть допомагати Україні ставати екологічно чистою і енергетично незалежною.
Про це повідомила пресслужба банку. При цьому у фінустанові відзначають, що екодепозит є унікальним для ринку нашої країни, і був створений для підтримки і реалізації екологічних проектів.
“Укргазбанк як Екобанк №1 в Україні створив унікальний продукт для українців – екодепозит. Тепер кожен вкладник, відкриваючи екодепозит, робить реальний внесок в екомодернізацію країни, захист її екології та навколишнього середовища. Ми покажемо, що для вирішення екологічних проблем не обов’язково мати мільйонні статки, а навпаки – кожна гривня важлива і дієва”, – повідомляють в установі.
Як це працює: в рамках роботи екологічного депозиту кожна розміщена з його допомогою гривня буде працювати для екології і захисту нашого довкілля. При цьому, навіть 1000 гривень буде достатньо для:
  • щорічного скорочення шкідливих викидів CO2 на 50 кг;
  • виробництва на 70 кВт*год більше екологічно чистої електроенергії, якої вистачить на потреби всієї родини;
  • заміщення викопного палива для виробництва тепла в обсязі 60 тис. ккал.
Чим більше коштів буде розміщено на екодепозиті, тим більше фінансування екопроектів, відповідно, тим більше результат для екології та чистого майбутнього України.
“Екобанк, як соціально-відповідальна фінустанова, вирішує актуальні потреби суспільства і держави в сфері захисту екології і навколишнього середовища. Тому ми високо цінуємо кожного відповідального ековкладника нашого банку, адже кожен робить свідомий, дієвий крок заради екологічно чистого майбутнього. Ми відкрито і регулярно будемо звітувати, як перед нашими ековкладниками, так і перед широким загалом, про, по-перше, реалізовані, в тому числі і за їхні кошти, проекти, по-друге, про ефект від їх впровадження, а також про зменшення шкідливих викидів та обсяг виробленої чистої енергії. Таким чином, кожен вкладник зможе оцінити свій власний внесок в зелене майбутнє України”, – підкреслив голова правління Кирило Шевченко.
Екодепозит можна відкрити на 1-24 місяці, зі ставкою до 14,4% в гривнях. Валюта розміщення – гривня, долари США та євро. Виплата відсотків можлива в кінці терміну або щомісячно.
Детальніше з умовами нового депозиту можна ознайомитися тут.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас