Укрзалізниця планує здати в оренду торговельні площі вокзалів Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця планує здати в оренду торговельні площі вокзалів Києва

Фондовий ринок
178
Керівництво Укрзалізниці планує у найближчі місяці провести тендер з надання в оренду понад 10 тис. кв. м торговельних площ Центрального та Південного залізничних вокзалів Києва.
Про це повідомив голова правління АТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов у Facebook.
“Уже в найближчі кілька місяців плануємо через систему Prozorro, максимально відкрито, обрати партнера, який візьме в оренду торговельні площі на Центральному, Південному вокзалі та конкорсі (розподільному залі між платформами — ред.), понад 10 тис. квадратних метрів”, – написав Кравцов.
За його словами, потенційний орендар витратить на облаштування нових торговельних місць близько 70 млн грн.
“Завдяки такому підходу буде реконструйовано зсередини вокзал та значно збільшені доходні надходження Укрзалізниці: розраховуємо на зростання у 7 разів”, – зазначив керівник УЗ.
Він додав, що торговельні точки, які заважають пасажирам або псують інтер’єр, будуть ліквідовані, а зручні та невикористані площі – комерціалізовані.
Кравцов розповів, що до кінця року Укрзалізниця представить для публічного обговорення всі етапи реконструкції київських залізничних вокзалів. Зокрема, в компанії планують реконструювати привокзальні площі, передати частину площ у концесію та відкрити торговельно-розважальний центр.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас