Хто затримує 4G в київському метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто затримує 4G в київському метро

Фондовий ринок
649
Мобільні оператори «Київстар», «Vodafone Україна», lifecell та «Київський метрополітен» наразі узгоджують технічну документацію та робочий проєкт запуску зв’язку 4G в столичній підземці, повідомив директор з регуляторного забезпечення «Київстару» Олександр Когут.
Когут каже, що мобільні оператори аквтивно долучилися до роботи над проєктом 4G- зв’язку в Київському метрополітені ще з вересня.
Наразі погоджено юридичну документацію та підписано договори про технагляд за наявною в підземці телекоммережею.
Зараз проєкт перебуває на етапі погодження технічної документації та підготовки договору про доступ телеком-провайдерів до об’єктів інфраструктури, заявив Олександр Когут.
Підписати договір про доступ до інфраструктури підземки мобільні оператори та «Київський метрополітен» зможуть лише після того, як Київрада затвердить тарифи на такий доступ.
«Відразу після цього будемо готові приступати до монтажних робіт», – запевнив директор з регуляторного забезпечення компанії «Київстар» Олександр Когут.
Нагадаємо, що за планом запуск 4G-зв’язку на перших десяти станціях та у прилеглих тунелях повинен відбутися вже до квітня 2020 року.
Техогляд метрополітену та розробку проєкту впровадження 4G в столичній підземці Київрада доручила компанії Huawei Ukraine.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас