Нефьодов розповів, хто профінансує "єдине вікно" на українській митниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нефьодов розповів, хто профінансує "єдине вікно" на українській митниці

Казна та Політика
746
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні USAID Ukraine розпочало роботу з новоствореною Державною митною службою України за низкою напрямків, серед яких фінансування проекту TAPAS з розвитку механізму “єдиного вікна” на українській митниці при оформленні митних процедур (кабінет декларанта і можливість самостійно подавати декларації).
Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook глава Митної служби України Максим Нефьодов, прикріпивши відповідне фото з тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором під час підписання меморандуму про реалізацію проекту техдопомоги США.
“Було влітку: офіційна заборона USAID Ukraine від уряду США реалізовувати будь-які проекти щодо ДФС у зв’язку з недовірою керівництву. Стало зараз: початок роботи USAID з Новою митницею за трьома напрямками… Працюємо далі”, – написав Нефьодов.
Крім того, американське агентство з розвитку візьме участь у проекті “Конкурентоспроможна економіка України”, де буде фінансувати вдосконалення автоматизованої системи аналізу та управління ризиками (АСАУР) і розробку публічної і внутрішньої частини бізнес-аналітики.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас