Арештоване WiFi-обладнання в Київському метро виставлено на торги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арештоване WiFi-обладнання в Київському метро виставлено на торги

Казна та Політика
1887
Виконавча служба Мін’юсту продає на електронному майданчику OpenMarket державного підприємства СЕТАМ 569 позицій арештованого WiFi-обладнання за стартовою ціною 7,28 млн грн.
Арештоване WiFi-обладнання знаходиться на станціях метро Університет, Дніпро, Олімпійська, Арсенальна, Хрещатик, Лук’янівська, Кловська, Золоті Ворота, Палац Спорту, Площа Льва Толстого, Майдан Незалежності, а також у інженерному корпусі КП Київський метрополітен.
Серед арештованого майна, виставленого на продаж: джерела безперебійного живлення, батарейні блоки, системи розподілу живлення, маршрутизатори і комутатори Cisco, сервери, шлюзи, камери та ін.
Всього на продаж виставлено 12 лотів.
Аукціони заплановані на 23 грудня 2019 року і 2 січня 2020 року.
«Ми дуже сподіваємося, що після зміни власника обладнання WiFi в Київському метрополітені почне працювати якісно і швидко», — зазначив гендиректор СЕТАМ Віктор Вишньов.
У липні 2019 року «велика трійка» мобільних операторів (Київстар, Vodafone Україна і lifecell) визнала переможцем тендеру з пошуку підрядника для будівництва 4G-мережі в Київському метрополітені українську «дочку» китайської компанії Huawei.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас