"Інтергал-Буд" про ситуацію з "Укрбудом": зафіксованих домовленостей наразі немає — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтергал-Буд" про ситуацію з "Укрбудом": зафіксованих домовленостей наразі немає

Фондовий ринок
1543
У компанії “Інтергал-Буд” заявили, що наразі дійсно розглядають можливість завершення проєктів “Укрбуду”, але будь-які зафіксовані домовленості зараз відсутні.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
“З урахуванням масштабів ситуації, кількості постраждалих і можливого серйозного удару по ринку первинної нерухомості, ми усвідомлюємо, що рішення зазначеної проблеми може бути тільки комплексним, тобто компанія готова взяти на себе зобов’язання із завершення всіх 26 споруджуваних житлових об’єктів (80% з яких мають негативний баланс)”, – йдеться у повідомленні.
У компанії додали, що “і держава не може залишатися осторонь та повинна відреагувати на звернення та акції протесту ошуканих покупців “Укрбуду”.
“Для того, щоб приватний інвестор мав можливість завершити будівництво об’єктів “Укрбуд”, необхідне сприяння і участь державних органів в наступних питаннях:
Отримання відсутньої дозвільної документації по об’єктах Укрбуду
Гарантія відсутності претензій за існуючими кримінальними справами до нового забудовника
Зняття арештів та інших, блокуючих будівництво, питань щодо майданчиків Укрбуду
Підключення об’єктів до інженерних комунікацій і введення в експлуатацію”, – заявили в “Інтергал-Буд”.
Зазначається, що компанія у випадку підтримки і сприяння держави у цих питаннях буде готова приступити до фінансового, технічного і юридичного аудиту будівельних майданчиків для перевірки раніше наданої акціонерами “Укрбуд” фінансово-аналітичної інформації.
За даними ЕП, компанією “Інтергал-Буд” володіє народний депутат 8-го скликання від партії “Відродження” Володимир Зубик.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас