"Добудуйте!" - під офісом Зеленського мітингують інвестори "Укрбуду" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Добудуйте!" - під офісом Зеленського мітингують інвестори "Укрбуду"

Фондовий ринок
3939
Вранці 5 грудня в Києві на вулиці Банковій під будівлею Офісу Президента України інвестори понад 20 житлових комплексів держкорпорації “Укрбуд” проводять мітинг у зв’язку з повною зупинкою будівництва будинків у різних регіонах України.
Як повідомляє кореспондент Delo.ua, на мітингу присутні близько тисячі осіб з усієї України. Люди вимагають відновити будівництво житлових комплексів. Багато хто привів на мітинг своїх дітей.
Близько 9:30 учасники акції виклали під парадними сходами до ОП сотні пар домашніх капців, які символізують людей, які так і не заїхали в нове житло. Люди скандують: “Добудуйте!”, “Ганьба!”.
На місці чергує поліція діалогу, близько десятка копів і кілька людей з Нацгвардії. Представників “Укрбуду” на мітингу немає. З Офісу президента до мітингувальників також ніхто не вийшов.
“Я готовий на крайнощі! У мене вкрали 45 тисяч доларів, а будинок не добудували!“— заявив Анатолій, один з інвесторів ЖК “Урбан парк” в Києві.
Водночас, як повідомляє кореспондент Delo.ua, біля огорожі з боку “Будинку з химерами” знаходяться молоді люди спортивної зовнішності, які кричать слогани проти глави Офісу президента України Андрія Богдана і мера Києва Віталія Кличка. Інвестори “Укрбуду” кажуть, що, маскуючись під жертв забудовника, ці люди скандують політичні гасла.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас