Hyundai Nexo встановив новий рекорд пробігу на водні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai Nexo встановив новий рекорд пробігу на водні

Технології&Авто
1434
У Франції кросовер Hyundai Nexo, що працює на водневих паливних елементах, на одній заправці проїхав 778 км. Це новий рекорд для водневих автомобілів.
За кермом Hyundai Nexo перебував відомий швейцарський пілот і “зелений” активіст Бертран Пікар, який любить брати участь в подібних експериментах. На деяких ділянках дистанції до нього приєдналися міністр економіки і фінансів Франції Брюно Ле Мер, а також міністр екології та сталого розвитку Елізабет Борн.
«Як бачите, навіть серійні автомобілі з нульовим викидом шкідливих речовин мають відмінну дальність поїздки. Автовиробники почали нову еру з метою захисту екології», — сказав Пікар.
Це черговий успіх Hyundai Nexo. На початку 2019 року він пройшов краш-тести IIHS. Він став першим водневим автомобілем, чия безпека була оцінена цією престижною організацією. Причому оцінена дуже високо — Top Safety Pick +.
Компанія Hyundai вже давно розробляє водневі автомобілі. В 2012 році, наприклад, кросовер Hyundai ix35 Fuel Cell на водні без додаткових заправок проїхав 700 км. Але це був концепт, а Nexo – серійний автомобіль.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас