Xiaomi представила новий «далекобійний» електровелосипед (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила новий «далекобійний» електровелосипед (фото)

Технології&Авто
2960
Xiaomi виробляє не тільки електроніку і побутову техніку — черговою новинкою компанії став велосипед Qicycle Electric Power-Assisted з електродвигуном. Особливостями моделі стали ергономічний дизайн без дротів, що стирчать, і значний запас ходу на одному заряді акумулятора.
Зовні велосипед схожий на складну модель Qicycle EF1. Це варіант другого покоління, який отримав апгрейд як дизайну, так і функцій. 20-дюймові колеса роблять його більш стабільним і адаптованим для складних доріг. При цьому зовні модель схожа на звичайний велосипед, а акумулятор захований в рамі. Рама новинки виконана з авіаційного алюмінієвого сплаву. Крім акумулятора, в ній приховані всі кабелі. Висоту сидіння можна регулювати під свій зріст.
У центрі керма розташований світлочутливий дисплей, що змінює яскравість залежно від освітленості. Він демонструє інформацію про використовувану передачу, швидкість, заряд АКБ та інші дані. У лівій частині керма розташована контрольна панель, що вмикає кнопки живлення, звукового сигналу і перемикання передач. Праворуч розташований перемикач режимів: повна механіка, допомога при обертанні педалей і повністю електричний хід.
Заряду акумулятора ємністю 5,2 Аг, за заявою виробника, вистачає на 40 км поїздки без допомоги педалей, повна зарядка займе 3,5 години. Велосипед може розвивати швидкість до 25 км/год, гальмівний шлях при досягненні цієї позначки складе близько 3 метрів.
Qicycle Electric Power-Assisted вже доступний для попереднього замовлення на краудфандинговому майданчику Xiaomi Youpin за ціною $425.
Xiaomi представила новий «далекобійний» електровелосипед (фото)
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас