Нові MacBook Pro від Apple можуть отримати дисплеї mini LED — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові MacBook Pro від Apple можуть отримати дисплеї mini LED

Технології&Авто
590
Компанія Apple почне використовувати дисплеї на базі технології mini LED для своїх пристроїв, які вийдуть на ринок в кінці 2020 року.
Про це повідомив аналітик Мінг-Чі Куо.
Одними з таких пристроїв з mini LED дисплеєм стануть оновлений 12,9-дюймовий планшет iPad Pro і 16-дюймовий ноутбук MacBook Pro.
Згодом, за словами Куо, в лінійці Apple буде від 4 до 6 продуктів, що використовують mini LED панелі. Але перехід до їх використання буде поступовим.
Теоретично, технологія mini LED пропонує безліч переваг OLED-екранів без їх звичайних недоліків. Надзвичайно висока щільність світлодіодів забезпечує високий коефіцієнт контрастності, широку колірну гамму і тонку панель, але при цьому залишається енергоефективною і не страждає від проблеми вигорання, як OLED.
Дисплеї mini LED є сенс використовувати для професійних пристроїв, де важлива точність передачі кольору, але контент може залишатися статичним протягом тривалого часу. Наприклад, це може спостерігатися при використанні програмного забезпечення для редагування мультимедіа.
Згідно з іншими повідомленнями, Apple може випустити нові моделі iPad Pro на початку 2020 року. Незважаючи на те, що Apple оновила високопродуктивні iPad двічі на рік, Було б дивним, якщо б компанія робила порівняно невеликі зміни з інтервалом у кілька місяців замість того, щоб зберігати їх всі для одного великого оновлення.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас