Стандарт-Рейтинг: Таскомбанк у ТОП-3 банків із найбільш надійним рівнем депозитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стандарт-Рейтинг: Таскомбанк у ТОП-3 банків із найбільш надійним рівнем депозитів

Кредит&Депозит
87
2 грудня 2019 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підбило підсумки «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». ТАСКОМБАНК, як і раніше, залишається єдиним банком з українським капіталом у ТОП-3 банків з найбільш надійним рівнем депозитів.
«Стабільно третю позицію в рейтингу надійності посідає ТАСКОМБАНК. Як і раніше — це єдиний банк з українським капіталом у ТОП-3 банків з найнадійнішим рівнем депозитів. За даними НБУ, за 9 місяців 2019 року ТАСКОМБАНК отримав прибуток у розмірі 327,462 млн грн, чистий процентний дохід склав 993,742 млн грн, а чистий комісійний дохід — 338,411 млн грн. Також, станом на 01.10.2019 року, частка NPL активів у кредитному портфелі банку виглядала значно краще, ніж у середньому по банківській системі, та складала лише 13,3%», — йдеться у повідомленні Рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».
За словами Бориса РАФАЛОВИЧА, Директора Департаменту продажів роздрібних продуктів ТАСКОМБАНКУ, нині депозити залишаються одним із найбільш популярних способів збереження коштів. За даними останнього дослідження щодо заощаджень, проведеного НАБУ спільно з GFK, 58% опитанних респондентів зберігають кошти на банківських депозитах, і середня сума вкладу досягає близько 35 тис. гривень. В ТАСКОМБАНКУ на сьогодні середня сума вкладу сягає 85 – 95 тис. грн, і кількість вкладників постійно збільшується. Для нас це підтвердження ефективності наших програм і того, що нам дійсно довіряють. Ми постійно запроваджуємо для наших постійних та нових клієнтів акції та програми лояльності, щоб надати максимально вигідні та зручні умови за депозитами. Сьогодні пропонуємо своїм вкладникам депозити строком на 9 та 12 місяців з дохідністю 17,5% річних у гривні.
Також банкір зауважив, що активно піднімається тема відміни податку на доходи фізичних осіб з депозитів. Якщо таке рішення буде ухвалено, це однозначно стане хорошим сигналом для вкладників. Таким чином, кожна гривня, принесена клієнтом на депозит, буде більш прибутковою і це стане мотивацією для населення розміщувати кошти на депозитах, а не зберігати їх вдома «під подушкою».
Аналізуючи нові тенденції, що переважатимуть у 2020-му як на депозитному ринку, так і в роздрібному секторі, Борис Рафалович зазначив підвищення рівня конкуренції між банками, пошук фінансовими установами нових інструментів залучення клієнтів, розвиток дистанційних сервісів обслуговування, а також розвиток сервісів безготівкової оплати. Повну історію рейтингів АТ «ТАСКОМБАНК» дивіться на сайті агентства.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас