Women's Forum Global Meeting 2019: жінки у серці кліматичних викликів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Women's Forum Global Meeting 2019: жінки у серці кліматичних викликів

Особисті фінанси
10
BNP Paribas — основний акціонер UKRSIBBANK — підтримує Women’s Forum Global Meeting 2019. Подія відбудеться з 20 по 22 листопада в торговій галереї Парижу Carrousel du Louvre (Карусель дю Лувр), що знаходиться під музеєм «Лувр». Темою цього 15-го випуску буде «Провідний шлях до інклюзії: посилення впливу». За версією Financial Times цей форум вважається одним із п’яти найвпливовіших у світі.
Протягом трьох днів форум та його президент Крістін Скотт Томас зберуть понад 2500 впливових представників бізнес сфери, інституційних та політичних лідерів з понад 90 країн, щоб обговорити глобальні соціальні та економічні виклики для більш інклюзивного суспільства.
Паризька версія Women’s Forum Global Meeting має на меті представити всі конкретні досягнення та плани дій, що випливають із регіональних зустрічей та «Daring Circles», що відбулися протягом 2019 року.
В рамках теми «Взяти на себе ініціативу по інклюзії: прискорення впливу» мета форуму — визначити прискорювачі для більш інклюзивного майбутнього.
BNP Paribas на всесвітньому форумі для жінок
Активний учасник енергетичного переходу, жіночого підприємництва та гендерної рівності BNP Paribas підтримує жіночий форум протягом п’яти років і є членом його стратегічного комітету з 2018 року.
У рамках форуму Група разом з L’Oréal є співавтором «Women & Climate Daring Circle». Метою цієї робочої групи є визначення необхідних важелів та ініціатив для прискорення переходу до зеленої економіки та забезпечення її розширення можливостей жінок. У 2019 році ця робоча група також підписала Кіотську хартію про залучення та внесок жінок у боротьбу зі змінами клімату.
Крім того Група BNP Paribas взяла на себе зобов’язання щодо Сенегалу, підписавши партнерство з ООН для розвитку сільського господарства, стійкого до зміни клімату та жіночого підприємництва в Північному Сенегалі. Цей факт впливає і на наукове дослідження в Африці, якому надається підтримка завдяки програмі «One Planet».
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас