Дніпровська міськрада просить Зеленського припинити дію законів, що стосуються ФОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дніпровська міськрада просить Зеленського припинити дію законів, що стосуються ФОП

Казна та Політика
716
Депутати Дніпра ухвалили звернення до Президента України Володимира Зеленського з проханням припинити дію законів № 128-IX і № 129-IX, що стосуються нових правил діяльності фізичних осіб-підприємців (ФОП), повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.
“Ми, депутати Дніпровської міської ради, просимо Вас, Володимире Олександровичу, сприяти наступним крокам. Перше – разом з Верховною Радою знайти шляхи припинення дії законів №128-IX і № 129-IX, які збільшують фіскальні навантаження на підприємців. Провести додаткове вивчення і обговорення цих законів із залученням представників малого бізнесу, громадських активістів, фахівців-розробників моделі єдиного податку, яка працює в Україні вже багато років. Також запровадити мораторій на перевірки малого бізнесу доти, поки не буде проведено реформування фіскальних органів”, – йдеться у зверненні.
У свою чергу мер Дніпра Борис Філатов зазначив, що подібні звернення вже з’явилися і в інших міськрадах України. “Я повністю згоден по суті постанови до питання і вважаю, що такі новації порушують права громадян”, – сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас