Україна піднялася в цифровому рейтингу Huawei — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна піднялася в цифровому рейтингу Huawei

Казна та Політика
313
Україна в 2019 році піднялася на чотири позиції у Глобальному індексі мережевої взаємодії (GCI) компанії-виробника обладнання для мобільного зв’язку Huawei (Китай) порівняно з 2018 роком.
Такі дані оприлюднила компанія 26 листопада на “Форумі цифрової трансформації в Києві”.
За п’ять років показник GCI країни покращився на 12 балів, що є вражаючим досягненням серед 79 країн, що беруть участь в дослідженні. Крім того, за даними компанії, з 2015 по 2019 роки проникнення мобільного широкосмугового зв’язку в Україні збільшилося з 8% до 65%.
Крім того, компанія Huawei висловила готовність тісно співпрацювати з українськими партнерами для розвитку галузевих екосистем і стимулювання соціально-економічного розвитку України , а також ділитися міжнародним досвідом в галузі високошвидкісного зв’язку та спільного використання інфраструктури.
Зокрема, протягом останніх 20 років компанія Huawei встановила тісні партнерські відносини з основними українськими операторами зв’язку та підприємствами і брала участь у будівництві інфраструктури ІКТ країни.
За даними компанії Huawei, Україна заощадила від трьох до п’яти років на будівництво мережі LTE в порівнянні з іншими країнами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас