Маск пояснив футуристичний дизайн Tesla Cybertruck — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск пояснив футуристичний дизайн Tesla Cybertruck

Технології&Авто
1069
Представлений минулої п’ятниці футуристичний пікап Tesla Cybertruck тримається серед найбільш обговорюваних тем, що не дивно, враховуючи те, якою вийшла перша легка вантажівка компанії Ілона Маска.
“Ілон Маск робить все, щоб підтримувати інтерес до новинки, порційно видаючи нові подробиці. В останній сесії питань та відповідей з підписниками у Twitter підприємець розповів, чому Tesla Cybertruck отримав саме такий незвичайний полігональний дизайн, який, як відомо, породив чимало жартів і мемів”, – йдеться в повідомленні. Зазначається, що причина, з якої Tesla Cybertruck, всупереч трендам, отримав пласкі поверхні і гострі кути, полягає, як і передбачалося, в матеріалах. Як відомо, кузов Tesla Cybertruck зроблений з надтвердої холоднокатаної нержавіючої сталі.
За словами Маска, вона в рази міцніш за сучасні сплави, що широко використовуються в автомобільній промисловості. І тому не можна просто так взяти і почати штампувати надтверду сталь, тому що вона просто зламає штампувальний прес. По суті, Кузов Tesla Cybertruck – це один цілісний сталевий лист товщиною 3 мм, складений в декількох місцях. Таке собі доросле орігамі. Навіть згинання вимагає глибокого зазору на внутрішній стороні вигину. Власне, так і був зроблений прототип Tesla Cybertruck.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас