SEAT починає випуск електричних двоколісників (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SEAT починає випуск електричних двоколісників (фото, відео)

Технології&Авто
972
Електроскутер SEAT e-Scooter і самокат e-Kickscooter – перші моделі нового підрозділу “урбаністичної мобільності” іспанської марки.
Компанія SEAT оголосила на Всесвітньому конгресі Smart City Expo в Барселоні про створення нового стратегічного бізнес-підрозділу під назвою SEAT Urban Mobility.
SEAT e-Scooter являє собою електричний еквівалент 125-кубового моторолера. Він оснащений електромотором потужністю 11 кВт (14,7 к. с.) і пропонує 240 Нм крутного моменту. Від 0 до 50 км/год скутер розганяється за 3,8 секунди, а максимальна швидкість складає 100 км/год.
SEAT починає випуск електричних двоколісників (фото, відео)
Запас ходу в 115 кілометрів на одному заряді забезпечує батарейний блок, розміщений під сидінням. Акумулятор скутера – знімний для забезпечення швидкого відновлення мобільності. Конструкція дозволила розмістити в скутері багажний відсік, який містить два мотошлеми. Скутер має можливість підключення до смартфону користувача.
SEAT починає випуск електричних двоколісників (фото, відео)
e-Kickscooter – вже другий електричний самокат від SEAT. Було продано більш ніж 10 тисяч електричних самокатів, і новинка націлена поліпшити цей результат як мінімум удвічі. Новий e-Kickscooter оснащений батареєю на 551 Ват, яка забезпечує йому запас ходу на повному заряді до 65 км. Самокат оснащений незалежними гальмами для передніх і задніх коліс, як і скутер, співпрацює зі смартфоном власника.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас