Xiaomi запатентував новий складаний смартфон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентував новий складаний смартфон

Технології&Авто
544
Xiaomi представила свій смартфон майбутнього Mix Alpha ще у вересні і відтоді компанія нічого про новинку не розповіла. Так, ходили розмови про обмежені продажі в грудні, але які плани у компанії щодо більш масштабного поширення новинки – про це поки не відомо. І ось, на тлі загальних припущень, в мережі з’явилося зображення нового патенту компанії, яке більш-менш роз’яснює, які ж плани у компанії на Mix Alpha.
Схоже, компанія прийняла рішення не пускати в серійне виробництво смартфон, з усіх боків оповитий дисплеєм, натомість зробивши з пристрою більш звичний більшості складаний смартфон. Основною особливістю новинки стануть дві зони вигину на 180°, одна з яких має меншу площу, ніж інша, а також наявність квадрокамери. Чи буде пристрій оснащений 108 Мп основною камерою чи компанія до моменту випуску використає інший модуль – про це поки не відомо.
Xiaomi запатентував новий складаний смартфон
Що цікаво, новий патент дуже нагадує своїм виглядом смартфон, який компанія показала ще на початку 2019 року у вигляді прототипу. До слова, під час анонсу Mix Alpha багатьма було відзначено подібність пристрою з цим самим прототипом.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас