General Motors подала до суду на Fiat-Chrysler — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors подала до суду на Fiat-Chrysler

Фондовий ринок
595
Компанія General Motors подала в Америці до суду на Fiat-Chrysler, звинувачуючи концерн в корупції.
Про це повідомляє AutoWeek з посиланням на інформацію від GM.
За словами GM, Fiat-Chrysler (FCA) сплатив мільйони доларів хабарів, щоб отримати багато переваг і поступок у “веденні переговорів, виконанні й управлінні трудовими договорами”. Як наслідок General Motors начебто зазнала великих збитків у результаті несправедливих витрат на робочу силу і втрат експлуатаційних вигод, які упустив американський виробник.
GM стверджує, що докази про винність Fiat-Chrysler випливли назовні завдяки розслідуванню, проведеному прокуратурою США в Східному Мічигані.
Концерн FCA оголосив, що претензії General Motors – це не що інше, як “марна спроба відвернути увагу від власних проблем компанії, з якими їй доводиться стикатися”.
Також альянс заявляє, що твердо стоїть на ногах, і вказує, наприклад, на пропоноване злиття з Peugeot-Citroen, компанією, яка щойно купила Opel у GM. Автомобільний гігант також називає спробу GM “дивовижною, необгрунтованою і незвичайною”.
Тим не менш, Fiat-Chrysler каже, що робить все можливе, щоб вирішити цю проблему “правильним чином і за правильними каналами”.
Поки що розслідування навколо скандалу триває.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас