Водіїв продовжують штрафувати за виїзд на смугу громадського транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водіїв продовжують штрафувати за виїзд на смугу громадського транспорту

Особисті фінанси
2984
За результатами патрулювання смуги руху громадського транспорту протягом місяця винесено 8 600 постанов на майже 4,5 млн грн.
Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.
«Ми вже можемо звітувати про перші результати заходів посилення контролю трафіку головних вузлів та вулиць Києва. Зокрема, довело свою ефективність патрулювання смуг громадського транспорту. Як бачимо, результати приголомшливі», – повідомив Максим Бахматов.
Сума штрафів. За його словами, у період із 15 жовтня до 14 листопада винесено постанов на загальну суму 4,4 млн грн.

Як сплатити штраф через Приват24

Хто і коли штрафує. Координаційна група з планування і покращення міського трафіку Kyiv Traffic Group працює спільно з поліцією у години пік вранці та ввечері – із 7:30 до 9:00 та з 16:30 до 19:00.

Довідка Finance.ua:

  • Штраф за ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, складає 510 грн.
  • Президент України підписав закон, яким забороняється превезення дітей без автокрісел. За порушення – штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну карту для водіїв прямо на Finance.ua.

Обрати кредитну картку для водіїв

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас