Adidas закриває роботизовані фабрики в Німеччині та США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Adidas закриває роботизовані фабрики в Німеччині та США

Фондовий ринок
1343
Компанія Adidas заявила про плани закрити інноваційні «роботизовані» фабрики в Німеччині та США, які вона запустила, щоб наблизити виробництво до клієнтів.
Про це повідомляє Reuters.
Виробник вважає, що впровадження подібних технологій в Азії буде «більш економічним і гнучким».
Запуском високотехнологічних заводів Adidas прагнула задовольнити запит на швидшу доставку нових моделей на основні ринки і протистояти підвищенню вартості доставки. Спершу планувалося організувати глобальну мережу подібних заводів.
У німецькій компанії, яка спеціалізується на спортивному одязі та інвентарі, не повідомили, чому закривають об’єкти, які опинилися дорогими і складними в плані адаптації технологій для виробництва різних продуктів.
Adidas почав виробництво взуття здебільшого силами роботів на своїй Speedfactory в південному місті Ансбах біля баварської штаб-квартири в 2016 році і відкрив ще одну в США біля Атланти в 2017-му. Але зараз Adidas перемістив більшу частину свого виробництва з Європи в Азію і тепер працює з понад 1 млн робітників на контрактних фабриках, особливо в Китаї та В’єтнамі.
Виробництво на двох роботизованих фабриках буде припинено найпізніше до квітня 2020-го, оскільки замість цього компанія зосередиться на використанні технологій, які вона вперше застосувала для виробництва взуття в Азії.
Азіатські партнери Adidas використовуватимуть метод виробництва більш широкого асортименту продукції з коротким виробничим циклом, а не тільки кросівок, в той час як компанія продовжить тестувати інноваційні виробничі процеси в своїй лабораторії adiLab в Німеччині.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас