У «Слузі народу» відповіли вигнаній Скороход на «5 тис. дол. в конвертах» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У «Слузі народу» відповіли вигнаній Скороход на «5 тис. дол. в конвертах»

Казна та Політика
3156
Виключений з фракції “Слуга народу” депутат Ганна Скороход мусить надати факти отримання нардепами зарплат у конвертах, оскільки без доказів її слова виглядають як помста своїм колишнім колегам. Про це заявила народний депутат від “Слуги народу” Ірина Верещук, коментуючи резонансне висловлювання колишньої колеги по фракції.
“Значить, якщо є люди, які голосують проти або утримуються від голосування за той чи інший закон – це означає, що вони не отримують зарплату в конвертах, так? Ні, давайте ми будемо говорити фактами. Пані Скороход також мала надати факти, якщо вона каже, що такі зарплати в конвертах є”, – сказала Верещук, додавши, що їй невідомо про такі факти.
Нардеп підкреслила, що сама голосує не за всі законопроекти і публічно їх критикує.
“І це жодним чином не впливає ні на які розмови. Тому факти – це дуже важливо. Тому що на сьогоднішній день це виглядає, як помста фракції або тим людям, які керують фракцією. А я не хочу брати в цьому участь і закликаю вас всіх робити також. Тому що насправді це лише битва пліток і чуток і нічого хорошого це не принесе ні фракції, ні суспільству”, – підсумувала Верещук.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас