Французький ритейлер відкриває новий магазин в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Французький ритейлер відкриває новий магазин в Україні

Фондовий ринок
2342
Decathlon відкриває 23 листопада в Києві на вулиці Берковецькій, 6, поруч з ТРЦ “Ашан” і ТРЦ Lavina Mall новий магазин. Про це повідомили в Асоціації ритейлерів України.
Площа магазину складе 3 тисячі квадратних метрів. Там буде представлено 5 тисяч одиниць товарів, що на 1800 більше, ніж в ритейл-парку Петрівка.
У новому магазині буде максимально представлена ​​зимова колекція. Вперше в Україні компанія представить бренд Wed“ze, який розробляє і виробляє продукцію для зимових видів спорту.
Зазначимо, що Decathlon є найбільшим ритейлером спортивних товарів у світі і налічує понад 1500 магазинів у понад 50 країнах світу.
Раніше турецький ритейлер LC Waikiki відкрив двоповерховий магазин в Івано-Франківському торговому центрі “Велес”, який буде найбільшим в українській мережі компанії: його загальна площа складе 1777 квадратних метрів, а торговельна – 1415 квадратних метрів.
Нагадаємо, 21 вересня 2019 року датський ритейлер JYSK відкрив у Києві магазин у форматі 3.0. Сучасний концепт дозволив не тільки розмістити студію і оновлену касову зону, а й спеціальні виставкові зони з готовим рішенням дизайну інтер’єру.
А ритейл-оператор Inditex Group відкриває 7 нових магазинів мережі загальною площею 7,4 тисячі квадратних метрів у нещодавно відкритому ТРЦ River Mall в Дарницькому районі Києва.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас