У Києві очільницю відділення держбанку звинуватили в крадіжці понад 1 мільйона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві очільницю відділення держбанку звинуватили в крадіжці понад 1 мільйона

Кримінал
477
Київська місцева прокуратура повідомила про підозру очільниці територіального відділення банку, яка заволоділа майном осіб і держави в особливо великих розмірах.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури.
“За даними попереднього розслідування, в жовтні 2018 року очільниця територіального відділення банку, використовуючи своє службове становище всупереч інтересам служби, з метою отримання неправомірної вигоди для себе та інших осіб, забезпечила видачу платіжних банківських карток без фактичної присутності клієнтів банку, які є власниками зазначених банківських карток.
Після вчинення зазначених дій, остання без відома клієнтів здійснила переказ коштів з пенсійних рахунків на створені карткові рахунки”, – йдеться в повідомленні.
Надалі вона передала безпідставно видані платіжні банківські картки іншим особам для забезпечення зняття грошових коштів.
“Таким чином, посадова особа банку, використовуючи своє службове становище всупереч інтересам служби, в змові з іншими невстановленими особами, шляхом обману заволоділа грошовими коштами клієнтів банку в сумі 356 234 грн. І коштами банку в розмірі 711 390 грн”, – підкреслили в прокуратурі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас