Маск анонсував презентацію пікапа Tesla Cyber Truck (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск анонсував презентацію пікапа Tesla Cyber Truck (фото)

Фондовий ринок
2483
У модельному ряду Tesla зараз три автомобілі (Model S, Model X і Model 3), ще три вже анонсовані (Model Y, Tesla Roadster 2 і Tesla Semi) і надійдуть у продаж протягом найближчих кылькох років.
“Серійний випуск Model Y повинен початися на заводі у Фрімонті до літа 2020 року, Tesla Semi теж почнуть збирати в 2020 році, хоча і в обмежених обсягах. І ось вчора Ілон Маск оголосив точну дату презентації сьомого автомобіля Tesla (восьмого, якщо рахувати знятий з виробництва Tesla Roadster першого покоління). Звичайно ж, йдеться про довгоочікуваний електричний пікап, іменований самим Маском Cyber Truck”, – йдеться в повідомленні.

Захід Tesla, присвячений анонсу пікапа компанії, пройде 21 листопада в Лос-Анджелесі неподалік від ракетного заводу SpaceX. “Очевидно, що дату обрано неспроста: цього місяця, як відомо, офіційно настало майбутнє з культового фантастичного фільму “Той, що біжить по лезу” / Blade Runner. Та й сам Маск, який раніше неодноразово називав прийдешню новинку “футуристичним пікапом в стилі кіберпанк прямо з всесвіту Blade Runner”, вкотре зробив очевидне відсилання до невмирущої класики фантастики, – підкреслює видання.
Відзначається, що про сам електричний пікап Tesla на поточний момент відомо дуже небагато, якщо говорити про конкретику. Є кілька невиразних тизерів і таких самих абстрактних заяв Маска. Зокрема, до цього ми чули про дуже футуристичний дизайн, кілька електродвигунів з “шаленим” крутним моментом, повний привід, адаптивну підвіску, 400-500 миль запасу ходу, буксирувальну потужність в 136 тонн і автопілот. Також Маск обіцяв, що пікап Tesla буде практичнішим, ніж Ford F-150 і швидшим, ніж Porsche 911 при ціні менше ніж 50 тисяч доларів. Не так давно глава Tesla писав у твіттері, що дизайн буде настільки приголомшливий, що декому може знадобитися валідол.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас