Boeing інвестує $1 млрд в глобальну діяльність з покращення безпеки – Reuters — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing інвестує $1 млрд в глобальну діяльність з покращення безпеки – Reuters

Фондовий ринок
423
Американська компанія Boeing Co планує початкові інвестиції в розмірі близько $1 млрд в проект з покращення авіаційної безпеки по всьому світу.
Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела.
Деталі ініціативи під назвою «Глобальна авіаційна безпека» залишаються невідомими через те, що основна увага зараз зосереджена на затримці відновлення експлуатації 737 Max.
Але, за даними джерел, як тільки літак буде знову введений в експлуатацію, Boeing представить пілотний проект з довгостроковї ініціативи зниження ризиків.
Виробник літаків намагається відновити довіру і співпрацю з авіакомпаніями, пасажирами і регуляторами по всьому світу після того, як у двох авіакатастрофах за участю 737 MAX загинули 346 осіб. Після цього більшість авіаперевізників світу відмовилися від експлуатації цієї моделі Boeing.
Проект з безпеки, як пише видання, передбачає серед іншого покращення авіаційної інфраструктури, в тому числі систем повітряного руху і імітації польоту, і створення системи обміну даними про конструкції літаків зі світовими регуляторами.
Також Boeing виплатить понад 8 млрд у вигляді компенсації авіакомпаніям за затримку поставок літаків і зниження виробництва, пов’язане з відмовою в експлуатації 737 MAX.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас