На Буковині викрили масштабну схему оформлення нерозмитнених авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Буковині викрили масштабну схему оформлення нерозмитнених авто

Кримінал
804
Масштабну злочинну схему з незаконного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією, що завдала мільйонних втрат держказні, блокувала в Чернівецькій області Служба безпеки України.
Про це повідомляє прес-служба СБУ.
Посадовець митного посту «Вадул-Сірет» разом зі спільником організували протиправну схему легалізації іномарок, які були на території нашої країни в режимі «тимчасового ввезення». Для цього вони вносили до баз даних недостовірні відомості про виїзд транспортних засобів за межі нашої країни без фактичного перетину ними державного кордону.
Оборудка дозволяла водіям уникнути штрафу у 170 тисяч гривень за нелегальне використання автомобілів іноземних власників. За послугу водії «євроблях» мали викласти від 500 до 1000 євро. Для отримання грошей зловмисники використовували як посередників своїх родичів та знайомих, зокрема колишніх працівників правоохоронних та контролюючих органів.
За оперативними даними, за місяць правопорушники незаконно оформили майже 30 автомобілів, що завдало державі збитків на понад 3 мільйони гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас