Після встановлення Windows 10 (версія 1903) може виникнути помилка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після встановлення Windows 10 (версія 1903) може виникнути помилка

Фондовий ринок
2535
У Windows 10 (Версія 1903) виявлена помилка, що зачіпає процес інсталяції операційної системи. Як повідомляє Microsoft, після завершення встановлення або після скидання налаштувань пристрою з’являється повідомлення про помилку «Спробуйте знову».
«Після успішного завершення Out-of-box Experience (OOBE) з налаштування Windows-пристрою або після скидання налаштувань пристрою при відкритті робочого столу може з’явитися синій екран з чорними смугами знизу і зверху та повідомленням про помилку “щось пішло не так, але ви можете спробувати знову. MSA” за допомогою кнопки “Спробувати знову“», – повідомляє Microsoft.
Проблема зачіпає пристрої, які вперше підключаються до інтернету, або пристрої, на яких нові установки Windows не були підключені до Мережі в процесі OOBE.
OOBE відображає процес встановлення Windows і складається з низки екранів, що змінюють один одного, які запитують у користувача ліцензійну угоду ОС, пропонують підключитися до інтернету, авторизуватися або зареєструвати обліковий запис Microsoft і т. д.
В процесі OOBE користувачеві пропонується підключитися до інтернету, але це не є обов’язковою опцією. Якщо користувач спочатку відхилив її, то при спробі підключитися до Мережі після встановлення Windows 10 (версія 1903) може виникнути вищезгадана помилка.
Виправлення проблеми буде випущено з наступними оновленнями, а тим часом Microsoft запропонувала спосіб обходу помилки. Користувачі, які мають відкриту роботу, яку вони не хочуть втратити, повинні виконати наступні кроки:
- Одночасно натиснути на клавіатурі Ctrl+Shift+F10;
- Відкрити «Диспетчер завдань», одночасно натиснувши на клавіатурі Ctrl+Shift+Esc, а якщо «Диспетчер завдань» не відкрився, повторити крок 1;
- Якщо таблиця «Детальніше» не відкрилася, натиснути на «Детальніше» в нижньому лівому кутку;
- Обрати таблицю «Детальніше»;
- Знайти процес wwahost.exe, клікнути по ньому правою кнопкою миші або за допомогою глибокого натискання відкрити меню і вибрати «Завершити завдання».
В інших випадках досить перезапустити Windows-пристрій:
- Одночасно натиснути на клавіатурі Ctrl+Alt+Delete;
- У нижньому правому куті вибрати кнопку “живлення”;
- Натиснути на «Перезапуск».
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас