Climateseed від BNP Paribas group виграв золоту нагороду “Соціальний, стійкий та відповідальний банківський бізнес” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Climateseed від BNP Paribas group виграв золоту нагороду “Соціальний, стійкий та відповідальний банківський бізнес”

Особисті фінанси
9
Платформа BNP Paribas — основного акціонера UKRSIBBANKClimateSeed завоювала золоту нагороду «Соціальний, стійкий та відповідальний банківський бізнес» у Customer Insight and Growth Banking Innovation Awards 2019, яке проводили EFMA та Accenture. Створений як перше соціальне підприємство BNP Paribas щодо кліматичних дій, ClimateSeed є цифровою добровільною платформою компенсації викидів вуглецю, яка допомагає поєднати інвесторів з відчутними проектами для скорочення викидів вуглецю та підтримує досягнення Цілей ООН щодо сталого розвитку (SDGs).
ClimateSeed — це проста, безпечна та зручна для користувача цифрова платформа. Розроблена для того, щоб організації могли компенсувати їх неминучі викиди парникових газів шляхом участі у сталих проектах по всьому світу. Ці проекти підтримують цілі ООН, оскільки вони включають програми навчання декарбонізації та технологічних рішень для протидії зміні клімату шляхом співпраці зі стартапами. Платформа була запущена BNP Paribas Securities Services під час Всесвітнього саміту з соціального бізнесу в листопаді 2018 року з лауреатом Нобелівської премії миру Проф Юнус у співпраці зі своєю консультаційною фірмою — Grameen Creative Lab.
Переможців для нагород обирали через суддівський комітет та голосування членів комітету, який оцінював оригінальність, вплив та універсальність нововведень. Нагороду було зібрано на церемонії, яка відбулася в Парижі 16 жовтня.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас