У Дніпрі пройшла Pre-party Concord bank+ITEM, де представники Кремнієвої Долини за допомогою телемосту відповіли на всі запитання гостей вечірки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дніпрі пройшла Pre-party Concord bank+ITEM, де представники Кремнієвої Долини за допомогою телемосту відповіли на всі запитання гостей вечірки

Особисті фінанси
33
2 листопада у Дніпрі в художній галереї «Арт-світ» відбулася закрита вечірка для учасників ITEM Global Dnipro-2019, організатором якої виступив один з фінансових партнерів конференції Concord bank. Гості заходу могли в неформальній обстановці під хорошу музику, смачні напої та закуски поспілкуватися на спільні теми і завести нові корисні знайомства. Головною подією вечора став телеміст з представниками Кремнієвої долини — Микитою Сафроненком і Сергієм Семою.
Понад 30 представників різних сфер IT-індустрії: бізнесмени-початківці, молоді стартапери, менеджери і розробники зібралися разом, щоб у неформальній обстановці поділитися один з одним власними ідеями, отримати цінні знання і, можливо, знайти майбутніх партнерів.
На Pre-party Concord bank+ITEM міг потрапити кожен, хто протягом місяця придбав квиток на ITEM Global Dnipro-2019 і заповнив коротку анкету за посиланням у рекламних промо-матеріалах. Спочатку очікувалося до 20 гостей, але в підсумку прийшло вдвічі більше.
В рамках цього заходу Голова Правління Concord bank знайшов час, щоб особисто поспілкуватися з кожним гостем і розповісти, як тісно останнім часом пов’язані фінансові операції та IT-індустрія, в рамках бізнес-співпраці з найбільшими банківськими структурами новітні розробки вітчизняних підприємців здобули гідну увагу у всьому світі. Так само в рамках «круглого столу» порушувалися питання щодо інвестування та фінансування перспективних ідей в галузі FinTech.
На запитання гостей заходу про те, чому ж іноземним інвесторам цікаво приїжджати в Україну, Голова правління Concord bank Юрій Задоя відповів так: «Оскільки Україна є дуже великим аутсорсером за виконанням завдань і на Європу, і на Штати, і на Азію, то спікерам дуже цікаво приїжджати і бачити, що насправді відбувається, дивитися на ідеї, які звідси ростуть, і дивитися на команду, яка виконує це. Тому що дуже багато людей, які перебувають тут, виконують роботу для світових брендів, починаючи від Microsoft і так далі».
Гостями вечірки також стали кілька іноземних спікерів конференції ITEM Global Dnipro-2019, а саме Томас Йохам, Айк Арутюнян і Едуардо Соарес. Поспілкуватися з ними в неформальній обстановці міг будь-хто.
«Родзинкою» вечора став телеміст з представниками Кремнієвої долини — співзасновником і головним операційним директором Unicorn Lab, UAHUB Микитою Сафроненком (Сан-Франциско, США ) і інженером-програмістом Google Сергієм Семою (Цюрих, Швейцарія)
Протягом місяця гості мали можливість надіслати запитання організаторам вечірки, щоб на Pre-party Concord bank+ITEM модератор змогла поставити їх спікерам. Діапазон обговорюваних тем був максимально широкий — від продажу продукту за кордоном, розробки мов програмування і налагодження співпраці з американськими колегами до облаштування життя в США та гендерної рівності в IT-індустрії. Микита Сафроненко і Сергій Сема з радістю відповіли на всі з них, а також на супутні питання «із залу», які виникали під час обговорення вищезазначених тем.
Невипадково негласною темою вечірки стала саме Кремнієва долина. Користуючись нагодою в рамках заходу Concord bank анонсував старт нової акції. Восени 2020 року представництво банку збере групу, якій випаде можливість відвідати Мекку світових IT-інновацій. Всі витрати Concord bank бере на себе. Для того щоб отримати шанс вирушити в Кремнієву долину в складі Команди Concord bank, достатньо з 1 листопада до 15 травня зняти готівку з картки іноземного банку в одній з кас Конкорд банку, сканувати Qr-код, наклейки на касі або з банера у відділенні, заповнити коротку анкету та дочекатися весни, коли Concord bank проведе розіграш путівки, про що особисто буде повідомлено кожному учаснику шляхом viber-розсилки. Або знайти стійку Concord bank на IT-конференціях, відсканувати Qr-код на банері, дочекатися весни і заповітного повідомлення в viber.
Concord bank вже не перший рік виступає партнером ITEM-конференції і активно підтримує IT-community.
«І цьогоріч можна сміливо сказати, що ми не тільки конкуруємо з банками, але і є партнерами для банків. Зовсім незвичайний підхід для фінансових організацій, адже ми робимо технології для IT-компаній. І можемо сміливо називати себе фінансово-технологічною організацією. Останнім часом ми підтримуємо багато конференцій, які пов’язані з IT-галуззю в Україні. І хочемо продовжувати цю діяльність», — повідомила Заступник голови правління Concord bank Тетяна Дашевська.
Після “головної події вечора” – телемосту з представниками Кремнієвої долини, гості свята ще тривалий час не залишали захід, щоб і далі продовжити спілкування у формальній обстановці і завести корисні знайомства.
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас