Skoda представила нову Octavia (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda представила нову Octavia (відео)

Технології&Авто
3354
Skoda представила інтригуюче відео, присвячене новій Octavia.
У ролику розкривається малюнок нових світлодіодних матричних фар, оформлення задньої оптики з динамічними поворотниками і контури кузова.
Екстер’єр автомобіля на офіційному відео в деталях різниться із зображенням, випадково розкритим два тижні тому на німецькому сайті марки: передня оптика ліфтбека на знімку значно тонша і довша, не збігається і форма дзеркал заднього виду, пише motor.ru.
Про те, що Octavia четвертого покоління відмовиться від роздільних фар головного світла і повернеться до оптики традиційної форми, стало відомо з численних шпигунських знімків. Незважаючи на шар плівки, що маскує, можна впізнати, наприклад, дизайн задніх ліхтарів, виконаних у стилістиці седана Volvo S90.
Також відомо, що нова Octavia збереже колісну базу, але стане трохи більшою від попередника – довжина збільшиться на 19-22 міліметра в залежності від типу кузова, а ширина – на 15 міліметрів. Гамма двигунів для європейського ринку буде складатися з 150-сильного турбомотора 1.5, 190-сильного наддувного агрегата 2.0 і двигуна 1.0 TSI на 110 кінських сил. Дизельна лінійка буде обмежена мотором 2.0 TDI з варіантами форсування на 150 або 200 кінських сил.
Крім того, Octavia обзаведеться гібридними модифікаціями на основі турбомотора 1.4 TSI і газовою версією зі 130-сильним 1,5-літровим агрегатом. Базові «Октавії» отримають передній привід, а повноприводна трансмісія буде у найбільш потужних версій.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас