Кабмін створив комісію із захисту бізнесу на чолі з Гончаруком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін створив комісію із захисту бізнесу на чолі з Гончаруком

Казна та Політика
169
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук очолив комісію із захисту бізнесу, створену постановою Кабінету міністрів від 16 жовтня.
Як йдеться в положенні комісії, опублікованому на урядовому порталі, до її складу, крім глави Кабміну, увійшли радник прем’єр-міністра, заступники міністрів різних міністерств (юстиції, розвитку економіки, внутрішніх справ), бізнес-омбудсмен, секретар Національної інвестиційної ради, заступники голови СБУ і директора Національного антикорупційного бюро, заступник директора Державного бюро розслідувань.
«Комісія створена з метою поліпшення бізнес-клімату в Україні та створення умов для залучення інвестицій, в тому числі іноземних, шляхом захисту бізнесу від незаконних посягань з боку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб публічного права, їх посадових і службових осіб, інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, осіб, прирівняних до них, недопущення перешкоджання законній діяльності суб’єктів підприємницької діяльності», – сказано в постанові.
2 вересня Гончарук заявив, що завданням нового уряду є зростання української економіки як мінімум на 40% за п’ять років.
За його словами, для забезпечення завдання Кабміну щодо збільшення економічного зростання в найближчі п’ять років, ВВП України в 2020 році має зрости на 5%, а в 2021-2024 роках – збільшуватися як мінімум на 7% за рік.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас