Інженер створив додаток, за допомогою якого можна дізнатися пароль від Wi-Fi у всіх аеропортах світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інженер створив додаток, за допомогою якого можна дізнатися пароль від Wi-Fi у всіх аеропортах світу

Особисті фінанси
2389
Блогер і інженер з комп’ютерної безпеки Аніл Полат створив мобільний додаток WiFox, за допомогою якого можна отримати віртуальну карту з паролями Wi-Fi в різних аеропортах світу.
Про це з посиланням на Lonely Planet пише Сегодня.
Розробник стверджує, що програма оновлюється в режимі реального часу завдяки інформації, наданій самими мандрівниками, пілотами, професіоналами туристичної галузі та іншими надійними джерелами. Додаток показує зали і термінали, де є бездротовий зв’язок, і дозволяє копіювати пароль прямо в настройках телефону. Також WiFox виявляє точки доступу з обмеженнями за часом і інструкціями, що дозволяють обійти їх. Крім того, всі паролі мають особливе колірне кодування, щоб позначити, наскільки свіжа і надійна інформація.
“Вільні або відкриті мережі в повітряних гаванях часто небезпечні або супроводжуються серйозними проблемами конфіденційності. Тому WiFox показує паролі в лаундж-зонах, а також правильні імена мереж для безкоштовного Wi-Fi, які обмежують користувачів від підключення до шахрайських точок доступу”, – підкреслив Полат.
Інженер планує випустити нову версію програми, яка буде швидшою і охопить понад 1500 аеропортів по всьому світу, з паролями, що оновлюються кілька разів на день.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас