Укравтодор підписав із китайцями меморандум про будівництво кільцевої дороги навколо Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор підписав із китайцями меморандум про будівництво кільцевої дороги навколо Києва

Казна та Політика
966
Укравтодор та китайська компанія Poly Changda Engineering Co. Ltd підписали меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо міста Києва “Транспортне сполучення між М-05 Київ – Одеса та М-06 Київ – Чоп”.
Про це повідомляє прес-служба Кабміну.
За словами міністра інфраструктури Власдислава Криклія, підписання меморандуму є важливим етапом співробітництва для початку будівництва кільцевої дороги навколо міста Києва.
“Наша мета – за 5 років забезпечити 40% зростання економіки країни, і для цього нам необхідно забезпечити масштабне будівництво по всій державі. Будь-який інфраструктурний проект дає віддачу з найбільшим мультиплікатором. Кожен вкладений долар сьогодні через рік буде давати плюс 2 долари для економіки”, – підкресли він.
“Ми дуже раді, що компанія Poly Changda Engineering поділяє наші великі інвестиційні плани, і особливо в таких важливих проектах, як Велика кільцева дорога навколо міста Києва. В Україні ще не було досвіду концесійних доріг, тому дуже важливо починати такі проекти саме з великими надійними стратегічними партнерами”, – додав міністр.
Криклій очікує, що сторони зможуть швидко завершити всі необхідні підготовчі техніко-економічні розрахунки та з наступного року приступити до будівництва.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас