Volkswagen створив окрему компанію для роботи над безпілотниками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen створив окрему компанію для роботи над безпілотниками

Технології&Авто
191
Volkswagen створив дочірнє підприємство Volkswagen Autonomy, яке займеться розробкою безпілотних систем для всього концерну.
Очікується, що автопілоти четвертого рівня з’являться на комерційному транспорті в середині наступного десятиліття.
Штаб-квартир у нового суббренда буде дві, і обидві розташуються в рідній Німеччині: одна в Мюнхені, інша у Вольфсбурзі. Наступного року марка хоче відкрити офіс ще в каліфорнійській Кремнієвій долині, а до 2021 року четверте підприємство з’явиться в Китаї.
«Ми хочемо зробити Volkswagen Autonomy глобальною компанією, в якій зможемо об’єднати досвід в автомобілебудуванні і розробці технологій. Ми будемо використовувати спільні напрацювання групи, щоб знизити вартість безпілотних автомобілів”, – заявив голова суббренда і член ради директорів Олександр Хітцінгер.
В першу чергу впроваджувати автономні технології компанія планує на комерційні моделі. Йдеться про безпілотні таксі та фургони для перевезення вантажів. Зосередитися керівництво Volkswagen Autonomy має намір на безпілотних системах четвертого рівня, який передбачає мінімальне втручання людини в процес управління.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас