ФОПи ніхто не знищує - прем'єр-міністр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФОПи ніхто не знищує - прем'єр-міністр

Особисті фінанси
1599
Кого стосуватиметься регулювання діяльності ФОПів, розповів прем’єр-міністр Олексій Гончарук в ефірі “Свободи слова” на ICTV.
“Я не погоджуюся з тим, що хтось знищує ФОПи. Це спеціально насаджується окремими людьми і підіймається у певній площині, щоб ввести людей в оману. Держава не буде переслідувати, не вводитиме надважкі умови для малих ФОПів. Наша мета у тому, щоб великі й середні компанії припинили вдавати зграйки ФОПів”, – зазначив Гончарук.

Картки для зберігання грошей

Гончарук повідомив, що великі компанії повинні змінювати бізнес-модель і наймати людей офіційно.

Довідка Finance.ua

  • 20 вересня Верховна Рада ухвалила законопроекти 1053-1 і 1073 щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг, що передбачає застосування програмного забезпечення реєстраторів розрахункових операцій (РРО).
  • Президент відгукнувся на заклики представників малого бізнесу, які вийшли з протестами проти законів, що запроваджують електронний чек. Глава держави доручив запровадити мораторій на перевірки ФОПів на 2 роки.
  • Раніше повідомлялося про спрощення ліквідації «сплячих» ФОП. На сайті Верховної Ради зареєстровали законопроект № 2274 “Про внесення змін до Податкового кодексу щодо повноважень з припинення підприємницької діяльності фізичних осіб-підприємців”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас