Акція! Оплачуйте картками Mastercard від Ідея Банку покупки на Rozetka та отримайте шанс виграти Айфон 11 Про — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція! Оплачуйте картками Mastercard від Ідея Банку покупки на Rozetka та отримайте шанс виграти Айфон 11 Про

Особисті фінанси
78
Ідея Банк бере участь у партнерській акції із Mastercard та інтернет-супермаркетом Rozetka та пропонує своїм клієнтам скористатися можливістю виграти один із двадцяти Айфон 11 Про.
Для участі в акції потрібно:
  1. Вибрати товар, позначений спеціальною позначкою «Вигравай Айфон 11 Про» та розміщений на сайті або в мобільному додатку інтернет-супермаркету Rozetka за посиланням https://rozetka.com.ua/ua/mastercard/
  2. Оплатити замовлення карткою Mastercard від Ідея Банку на суму від 500 грн, використовуючи спеціальний вид оплати під назвою «Оплати Mastercard та вигравай Айфон 11 Про».
Акція діє із 28 жовтня до 24 листопада, на всій території України, за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території.
Офіційні умови акції тут.
 
Ідея Банк Україна працює на ринку з 1989 року. За 30 років практики банк сформував ділову репутацію надійного фінансового партнера, який пропонує споживачам продукти і сервіси європейської якості.
Ідея Банк входить до європейської фінансової групи Getin Holding S.A. (Польща).
Getin Holding S.A. (Польща) належить 100% акцій банку.
Банк надає послуги у 82 відділеннях та 200 консультаційних центрах по всій Україні. Продуктами банку користуються понад 300 тисяч клієнтів.
Команда професіоналів банку об’єднує 1,2 тис. осіб.
Банк – переможець низки рейтингів у номінаціях роздрібного кредитування та надійності.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас