Chrome OS 80 спростить завантаження додатків Android зі сторонніх джерел — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chrome OS 80 спростить завантаження додатків Android зі сторонніх джерел

Фондовий ринок
264
Пристрої Chromebook можуть запускати додатки для Android, але в основному тільки з магазину Google Play. Якщо ж користувач хоче встановити щось зі сторонніх джерел, потрібно переключити пристрій в набагато менш безпечний режим розробника і/або запустити програми з прив’язаного смартфона. Однак версія Chrome OS 80 дозволить спростити цей процес.
За даними Google, Chrome OS 80 дозволить розробникам розгортати додатки безпосередньо на своїх власних пристроях Chromebook. Однак ця функція не дозволить кінцевим користувачам завантажувати Android-додатки. Технічно це зовсім не завантаження сторонніх додатків в традиційному сенсі завантаження і встановлення APK-файлу, а встановлення власного додатку з використанням інструментів розробника Google на тому ж Chromebook, на якому, ймовірно, його і було створено.
Це означає, що це не зовсім та довгоочікувана функція стороннього завантаження програм, про яку раніше йшлося під час проведення Google Android Dev Summit. Можливо, в майбутній версії Chrome OS з’явиться підтримка завантаження сторонніх додатків, але це буде не в Chrome OS 80.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас