Honda почне продавати в Європі тільки електрокари і гібриди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda почне продавати в Європі тільки електрокари і гібриди

Технології&Авто
563
З 2022 року в Європі будуть продаватися тільки електричні або гібридні транспортні засоби виробництва Honda, повідомляє CNN Business. Раніше японська компанія оприлюднила наміри перейти на зазначені технології на три роки пізніше, з 2025 року. Перегляд планів викликаний динамікою споживчих уподобань і регуляторних змін в ЄС.
Темпи змін в регуляторному плані, а також ринкових тенденцій і попиту свідчать про те, що електрифікація транспорту відбувається в Європі швидше, ніж будь-де. Так вважає старший віце-президент Honda Том Гарднер.
Японська компанія повідомила, що виведе на ринок Європи шість нових моделей протягом наступних трьох років. До їх числа увійде і гібридна версія Jazz, яка має з’явитися в автосалонах з наступного року.
У гонитві за екологічністю автовиробники по всьому світу приступили до переобладнання своїх виробничих потужностей. Такі дії викликані суворими вимогами щодо обмеження вихлопних газів, які взяли Китай і Євросоюз.
У відповідь на це Volkswagen, наприклад, оголосив про намір витратити 30 млрд євро протягом наступних п’яти років для того, щоб випустити електро- або гібридну версію кожного автомобіля в своїй лінійці. Німецька компанія має намір вивести на ринок 70 нових повністю електрифікованих моделей до 2028 року.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас