Гендиректор аеропорту "Бориспіль" "забув" вказати в декларації понад 10,6 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" "забув" вказати в декларації понад 10,6 млн грн

Казна та Політика
527
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) під час перевірки декларацій генерального директора ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” Павла Рябікіна, судді Миколаївського районного суду Львівської області Юліана Дем’яновського та голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького виявило ознаки декларування недостовірної інформації на суму понад 250 прожиткових мінімумів.
Як повідомляє прес-служба НАЗК, Павло Рябікін, подаючи декларацію за 2016 рік, зазначив недостовірні відомості про стоянкове судно “Рапан”, яке належить йому на праві власності, та отриманий ним дохід від надання майна в оренду.
Крім того, Рябікін не задекларував власні корпоративні права та корпоративні права дочки, а також не вказав відомості про нежитлові приміщення і автомобілі, що належать дочці на правах власності, і отриманий нею прибуток від заняття підприємницькою діяльністю. Загальна сума незадекларованого доходу та майна становить понад 10,6 млн грн.
Юліан Дем’яновський в декларації за 2016 рік не вказав відомості про корпоративні права, що належать йому і його дружині, і недостовірно вказав розмір отриманих ним і дружиною доходів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас