Навушники Interval Swim Head дозволять слухати музику під водою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Навушники Interval Swim Head дозволять слухати музику під водою

Фондовий ринок
320
Компанія H2O Audio, світовий лідер в галузі водонепроникних навушників та аксесуарів, сьогодні оголосила про випуск Interval, першого у світі підводного музичного та тренувального аксесуара для Apple Watch. Interval був розроблений для того, щоб дозволити плавцям насолоджуватися музикою і звуковими розвагами, так само як і бігунам.
Система Interval Swim Head складається із затискача, в якому знаходяться елементи управління для відтворення, і прикріплюється до задньої частини плавальних окулярів з навушниками Bluetooth 5, які підключаються через дріт. Цей дизайн спрямований на зниження опору для плавців.
Самі навушники мають в комплекті 10 вкладишів, щоб забезпечити найкращу посадку у вухах. H2O Audio заявляє, що використовує свої власні драйвери для підводних динаміків, щоб забезпечити потужність і чіткість звуку незалежно від того, під водою ви чи ні.
Interval Swim Head сумісні з Apple Watch Series 2, 3, 4 і 5. Вони будуть працювати з Apple Music, Pandora, Audible тощо. Навушники мають рейтинг IPX8 і призначені для безперервного використання під водою, а час роботи від акумулятора становить до шести годин при використанні на 100% гучності. Коштує новинка $100 або ≈ ₴ 2490.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас