У Windows з'явиться вбудований лічильник FPS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows з'явиться вбудований лічильник FPS

Фондовий ринок
1461
Microsoft в новому оновленні додасть нативну підтримку лічильника FPS. Таке рішення дозволить геймерам зчитувати показник FPS в іграх без застосування стороннього програмного забезпечення. Зміни торкнуться інтерфейсу Game Bar, який можна викликати, натиснувши комбінацію клавіш Win+G. Також в Game Bar геймери зможуть швидко перевірити завантаженість процесора, відеокарти і оперативної пам’яті.
Microsoft стверджує, що нова версія Game Bar буде завантажуватися і встановлюватися автоматично, коли вийде зі статусу бета-тестування, але користувачі самі можуть перевірити наявність оновленої версії Game Bar в магазині Windows і завантажити її вручну. Для ручного встановлення Game Bar з магазину Windows участь у програмі Windows Insider не потрібна.
В оновленій версії Game Bar є можливість кастомізації інтерфейсу, є можливість змінити положення графіка, налаштувати прозорість панелі або обрати свій колір. Майбутнє оновлення диспетчера завдань заплановано на весну 2020 року. Воно буде включати в себе можливість моніторингу температури процесора і графічного ядра відеокарти. Також можна буде дізнатися, який тип накопичувача встановлений в системі. Змін в диспетчері завдань варто очікувати в наступному році, а лічильник FPS буде доступний всім через магазин Microsoft Store.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас